Det er uge 42 lige om lidt og det er ensbetydende med at skolernes efterårsferie går igang. Derudover betyder det også at DinnerDays er i fuld gang. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at du fra den 9. oktober til den 18. oktober kan spise ude til billigere penge end normalt. DinnerDays giver dig mulighed for at besøge nogle af byens bedste resturanter og heldigvis er der stadigvæk mulighed for at købe biletter til en lang række steder. Hvis du allerede har fået dine feriepenge udbetalt. Så er det en oplagt måde hvorpå du kan støtte lokalområdets i forvejen pressede restauranter.

Så hvad venter du på? Gå ind på DinnerDays hjemmeside og bestil en aften på lige netop den restaurant du kunne tænke dig at besøge. Vi har heldigvis gjort det nemt for dig og udvalgt nogle af de mest populære steder i samarbejde med DinnerDays hvor der stadigvæk er plads. Udover nedenstående resturanter er der også mange øvrige steder der er værd at besøge.

Restaurant Et

Restaurant ET er centralt placeret i hjertet af Aarhus i bunden af Åboulevarden. Her møder fransk mad og vinkultur dansk kreativitet i et smagfuldt univers. Restaurant ET er et spisested med en afslappet og uformel stemning. Her er der fokus på, at I som gæster skal have en behagelig aften med god mad, god service og masser af hygge i restaurantens franske brasserie-atmosfære. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant ET følgende menu:

Forret:
Terrine af kuller med agurker, dild, syltede stikkelsbær, blomkåls crudité, sprødt malt, citronconfit og karse.
Hovedret:
Nakke af øko Grissebasse med ”cassoulet” af efterårsurter, tomat, basilikum og sprød pommes kroket
Dessert:
Kompot på sensommerbær med lavendelcreme, karamelliserede hasselnødder og sorbet på solbær og økologisk youghurt

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link.

Anker

På Fiskerivej 12 i træskibshavnen i Aarhus ligger Restaurant Anker. Mellem lystbåde, kuttere og bølgeskvulp. En fransk inspireret perle af en restaurant, som dog ikke har i sinde at tage sig selv alt for højtideligt. Her finder du hverken strittende lillefingre eller tjenere med næsen i sky, men et dedikeret personaleteam, der kredser om den gode madoplevelse. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Anker følgende menu:

Forret:
Citron gravad hvidfisk med rygeost-creme, saltede agurker og urter
Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med variation af jordskokker, syltede løg og trøffel sauce
Dessert:
Mørk chokolade brownie med hindbærsorbet og saltet karamel

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

Atrium

På Store Torv i hjertet af Aarhus ligger et ikonisk hotel, hvor gæster behandles, som var de royale. Efter mange års forpagtning er Hotel Royal tilbage i ejernes hænder. De har nytænkt konceptet på flere plan, og du kan blandt andet se frem til overdådig mad af Michelin-kokke, som i dén grad er en konge værdig. For at løfte kvaliteten endnu et nøk, har Richard Pedersen allieret sig med sine naboer, Søren Jacobsen og William Jørgensen. Inde ved siden af driver de to nemlig deres Michelin-restaurant Gastromé, hvor de har høstet både succes og anerkendelse fra utallige madglade gæster. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant ATRIUM følgende menu:

Forret:
Stegt torskeryg – Selleri – Brunet smør – Soya – Nødder.
Hovedret:
Entrecote – Haricot vert – Sauce Bearnaise – Håndskårede pommes frites
Dessert:
Chokolade fondant - Brændt hvid chokolade - Bær

DinnerDays menu 400,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link.

Kp5

Ved det foranderlige havnemiljø på Aarhus Ø finder du en af Aarhus’ bedste beliggenheder. Med sin sydvestvendte, store træterrasse og udsigt til vand og smukke Riis Skov, ligger restaurant Kp5, der inviterer til en lækker middag i hyggelige omgivelser. Navnet Kp5 kom helt naturligt, eftersom det stod på kuverten, da nøglen blev overtaget. Det er nemlig en forkortelse af adressen; Kystpromenaden 5. Restauranten indbyder jer til en skøn dag og aften med blik til havet over den traditionelle træbådshavn i de ellers nye og morderne omgivelser på Aarhus Ø. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder KP5 følgende menu:

Forret:
Varmrøget Laks m. Saltet mandler, Blomkål og Citron
Hovedret:
Grillet Oksecuvette m. Sauce med efterårets svampe, Ribs og Grønkål
Dessert:
Æbletærte m. Marzipan, Pisket Creme Fraiche og Havre

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

Gäst

Restaurant Gäst deler matrikel med The Mayor Hotel, hvor den har til huse i stueetagen. Men spisestedet er åbent for alle og ikke kun forbeholdt hotellets gæster. Her står et passioneret team af kokke og tjenere altid klar til at give dig en enestående restaurantoplevelse. Forkæl dine smagsløg med autentiske italienske retter, der smager af det ægte Italien. Lad dig forføre af pasta med bid, søde tomater, saftigt kød, fisk og skaldyr og meget mere. Med sans for detaljer og god smag, formår Gästs dygtige kokke at give dig en madoplevelse, du sent vil glemme. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant GÄST følgende menu:

Forret:
Tærte med cremet græskarpure, hertil små bagte løg, sprød glaskål og aromatisk løg bouillon
Hovedret:
Oksetyndsteg fra Grambogaard, hertil smørdampet porre med urtecreme, stegt grønkål samt en sauce på svampe og fermenteret hvidløg
Dessert:
Cremet vaniliemousse fyldt med æble, hertil karamelliseret æble pure, sprød æble, ristede nødder og chokolade is

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

Læs evt. også vores DinnerDays guide og find inspiration til andre resturanter.